15 september 2021

Aanvraagronde geopend voor NORMA Feniks Fonds

Het is een lastig jaar geweest voor muzikanten, acteurs en andere creatieve makers. De aanhoudende coronamaatregelen zorgen ervoor dat voorstellingen niet of nauwelijks kunnen plaatsvinden. Daarom stelt NORMA namens het Steunfonds Rechtensector beurzen beschikbaar voor projecten die nu wel plaats kunnen vinden. Makers kunnen een aanvraag doen bij het NORMA Feniks Fonds voor een beurs van 5.000 of 10.000 euro.

Deze ronde staat open voor creatieve projecten door uitvoerende kunstenaars die geïnitieerd zijn of worden en zelfs met strenge coronamaatregelen doorgang kunnen vinden. Hierbij kan men denken aan online evenementen, een hoorspel, film, podcast, of audiotour. Projecten dienen direct of indirect bij te dragen aan de professionele belangen van uitvoerende  kunstenaars op het gebied van kunst en cultuur en dienen uitvoerende kunstenaars in hun individuele artistieke ontwikkeling te ondersteunen.

De deadline voor het indienen van een aanvraag is 27 september 10.00 uur. Lees voor het indienen van een aanvraag goed de informatie op de NORMA website en ook het reglement voor de voorwaarden die hieraan worden gesteld.

Voor vragen kun je contact opnemen met NORMA fonds-adviseur Robert Zomers via normafonds@stichtingnorma.nl.