9 november 2022

Woensdag 16 november: Music Managers Meetup

Op woensdag 16 november is er een Music Managers Meetup welke plaatsvindt in EKKO in Utrecht. Verschil met voorgaande ALV’s is dat deze meetup openstaat voor alle managers, ook diegene die geen lid zijn van het MMF.

Programma

Menno de Boer (zendermanager) en Roosmarijn Reijmer (music director) van NPO 3FM, vertellen over de nieuwe koers van het radiostation. Aan bod komt o.a. hoe 3FM aansluiting heeft en houdt bij het live-circuit, en de rol die 3FM speelt als katalysator voor nieuw talent.

Noah Smits is met zijn bedrijf People Amsterdam (voorheen Paúw Agency) gespecialiseerd in campagnes en de inzet van nieuwe en traditionele media op basis van data en gedragswetenschappen.

Met Menno (die dit jaar overstapte van 538/SLAM naar 3FM) en Roosmarijn gaan we ook in gesprek over het algemene radiolandschap. En samen met hen en Noah bespreken we de toenemende invloed van o.a. TikTok en hoe radio en online elkaar (kunnen) versterken.

Praktische informatie

De avond begint om 20:00 uur, inlopen kan vanaf 19:30 uur. Uiteraard word de avond afgesloten met een borrel. Het adres is Bemuurde Weerd Westzijde 3, 3513 BH Utrecht. Het is een kwartiertje lopen vanaf Utrecht CS en er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt