22 maart 2023

Upstream: Music x Design weer open

Deze week is de Regeling Upstream: Music x Design weer geopend. Ben jij ontwerper of maker en wil je samenwerken met een muzikant? Bij Upstream: Music x Design kun je subsidie aanvragen voor innovatieve, artistieke toepassingen van ontwerp, beeld of technologie binnen de popmuziek. Denk aan een fysieke en/of virtuele presentatie, een installatie of interventie die leidt tot andere vormen van beleving.

Sinds de lancering van Upstream: Music x Design zijn er bijna veertig inspirerende cross-overs tussen ontwerpers en muzikanten ondersteund. Ze laten de kracht van performance zien, gaan voorbij het bekende en leiden tot kennis en inzichten waar anderen weer op kunnen voortbouwen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig en heb je een goed idee voor een samenwerkingsproject? Lees dan de Regeling Upstream: Music x Design om te bepalen of je project aan de formele vereisten voldoet. Je kan tot en met 12 april 2023 een aanvraag indienen voor een start- of een projectsubsidie in de eerste ronde. De tweede ronde sluit op 6 september 2023.