9 juni 2023

Onderzoek en presentatie over particuliere fondsenwerving poppodia beschikbaar

LVWB Fundraising adviseert culturele organisaties in alle vormen van werving; sponsoring, fondsenwerving en mecenaat.

De presentatie die zij onlangs verzorgden voor VNPF-leden en de samenvatting van een onderzoek naar weerstanden en kansen rondom particuliere fondsenwerving voor Nederlandse poppodia, zijn nu op aanvraag beschikbaar.

Via deze link kun je de volgende materialen aanvragen en downloaden:

  • De samenvatting van het onderzoek ‘Weerstanden en kansen rondom particuliere fondsenwerving voor Nederlandse poppodia’ uitgevoerd door Frankie Uyterlinde.
  • De presentatiesheets van het webinar ‘‘Kansen voor particuliere giften aan poppodia en -festivals en het werven bij fondsen’ (25 mei 2023).

Over LVWB Fundraising  

LVWB Fundraising adviseert en ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van sponsoring, fondsenwerving en mecenaat. Ze zijn thuis in alle vormen van werving. Van grote giften van bedrijven en particulieren tot bijdragen van donateurs en vrienden, en schenkingen uit nalatenschappen. Van eenmalige campagnes tot structurele werving. Ze adviseren, coachen, trainen, (interim) managen en voeren uit. De klanten van LVWB Fundraising komen o.a. uit de sectoren kunst & cultuur, onderwijs & wetenschap en natuur & milieu. LVWB Fundraising heeft onder andere opdrachten gedaan voor Oerol, De Melkweg, Le Guess Who? en de Vierdaagsefeesten Nijmegen.

Kijk hier wat LVWB Fundraising voor jouw podium of festival kan betekenen: www.lvwbfundraising.nl/vnpf