ESNS roept bezoekers op om ideeën in te dienen voor 2023-editie
20/07/2022

De ESNS-organisatie vraagt bezoekers om ideeën over het conferentieprogramma in te dienen. Het is ongebruikelijk voor de organisatie om bezoekers actief in het programma te betrekken. Via een e-mail heeft de organisatie bezoekers opgeroepen een idee in te dienen voor het conferentieprogramma. ‘Heb je een perfect panel voor ESNS 2023 in gedachten, een onderwerp waar je graag meer over wilt weten of misschien een unieke creatieve visie voor de editie van volgend jaar?  Deel het met ons', aldus de organisatie.

De organisatie is op zoek naar sessies van maximaal een duur. Moderators ontvangen een vergoeding van 150 euro en panelleden/sprekers een gratis ticket voor de ESNS-conferentie. Ideeën kunnen hier ingediend worden.

Naast de oproep voor ideeën maakt de ESNS-organisatie in de mail ook de bedrijven bekend die al ingeschreven staan voor het event, waaronder Popcoalitie, Music Moves Europe, Buma Cultuur, Buma Stemra, SENA, Norma, Alliantie van Evenementenbouwers en VVEM.

Beeld via ESNS.

Position Paper
Het samenwerkingsverband van de Nederlandse popmuziek formuleert hierin een prioriteitenlijst met investeringen die noodzakelijk zijn om de succesvolle nederpop haar positie te doen behouden en de kansen die de internationale markt biedt te benutten.