1 november 2023

Muziekconferentie No Man’s Land maakt programma compleet

Op woensdag 6 december staan de bovenzalen van TivoliVredenburg volledig in het teken van de elfde editie van muziekconferentie No Man’s Land, en het showcase evenement in de avond. Met de toevoeging van een diverse nieuwe namen voor de conferentie, waaronder Blanks, Pitou en Nnelg is het programma nu compleet.

Zo gaat artiest en multidisciplinaire ondernemer Akwasi in gesprek met makers die ieder hun eigen redenen hebben om een creatieve onderneming te starten. Verder brengt Shishani Vranckx een ode aan Sinéad O’Connor in de door haar gecureerde sessie ‘Nothing Compares 2 U’. Hierin onderzoeken de panelleden hoe we verder kunnen bewegen richting een voor iedereen toegankelijke sector.

Met Rocco Hueting (De Staat | Wetenschapper), Anne Breure (Theater Utrecht | Kunsten ’92) en Dennis Stam (Ministerie OCW) wordt de cashflow van politiek niveau naar de maker besproken.

Op No Man’s Land wordt verder ingegaan op nieuwe ontwikkelingen in de sector. Blanks vertelt hoe hij zijn carrière een boost heeft gegeven via YouTube. In Studio Pandora zullen The Live Coaches tijdens No Man’s Land drie live-afleveringen opnemen over ontwikkelingen van hun gelijknamige podcast, met Scott Beekhuizen (Prins S. en de Geit), Pitou en een Q&A met het publiek. Artiest en creatief ondernemer Nnelg gaat in gesprek met de muziekrechtenorganisaties tijdens de Music Rights on Tour. Daarnaast staat AI centraal tijdens ‘AI En Creativiteit: Muzikale Revolutie’.

Voor aanstormende artiesten is er weer volop ruimte om nieuwe muziek te presenteren aan professionals uit de muzieksector, tijdens de No Man’s Plug en de FunX Demopitch.

Vanaf 19.00 uur kun je tien veelbelovende acts bewonderen tijdens het No Man’s Land Showcase Evenement. Het programma, aangedragen door muziekopleidingen en productiehuizen, bestaat uit Droom Dit, XILLAN, Cloud Cukkoo, Muylike, Hiqpy, Naomi Seine, NABER, puntjudith, Calundé en Rob Feather. De showcases vinden plaats in Cloud Nine en Club Nine in TivoliVredenburg.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €25 en Regular Tickets kosten €35. Voor het Showcase Evenement zijn er ook aparte tickets verkrijgbaar, deze kosten €10.