8 januari 2024

Anna van Nunen nieuwe directeur Eurosonic Noorderslag

Festival Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft een nieuwe algemeen directeur. Per 18 maart volgt Anna van Nunen Dago Houben op (wiens functie momenteel wordt waargenomen door Frans Vreeke). Van Nunen combineerde de afgelopen jaren de werelden van innovatie, duurzaamheid en de festivals als oprichter van Innofest, een ondemersprogramma dat start-ups en ondernemers helpt om prototypes te testen op festivals. 

Ze werkte als commercieel directeur van Greener Power Solutions, dat pioniert met schone mobiele batterijstromen op evenementen. En ze is actief als keynotespreker, panelist en moderator op o.a. ESNS en ADE. Haar kennis omtrent innovatie en duurzaamheid neemt ze mee naar haar nieuwe functie bij ESNS.

Jeroen van Erp, voorzitter van de Raad van Toezicht van ESNS, over de benoeming van Anna van Nunen: ‘ESNS gaat een nieuwe fase in en daarbij hoort nieuw leiderschap. Als Raad van Toezicht zijn we heel blij met de benoeming van Anna van Nunen als directeur / bestuurder. Met haar achtergrond in de festivalwereld, ervaring op het gebied van duurzaamheid en de start-up wereld belichaamt zij waar we voor staan: altijd op zoek naar nieuw talent, nieuwe ontwikkelingen waarbij inclusiviteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.”