Popcoalitie
8 oktober 2021

Muzikantendag terug op 27 november

Tijdens de Muzikantendag kunnen ambitieuze muzikanten, aanstormende talenten en leergierige muziekstudenten meer te weten komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. “Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig”, aldus de organisatie.

Tijdens het evenement kunnen muzikanten hun demo laten horen aan verschillende professionals van onder andere Universal Music, Friendly Fire, MOJO, Sony Music, NPO 3FM, Cloud 9, 3voor12, Popronde, Agents After All, Paradiso Amsterdam en Snowstar Records tijdens de demospreekuren. Daarnaast zijn er verschillende flitscollege’s en panels waar bezoekers alle ins en outs van de muziekindustrie kunnen leren van de mensen die zelf in de muziekbusiness werken.”

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnl, Sena, MusicMaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, Popronde en de Melkweg. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets voor de Muzikantendag zijn vanaf dinsdag 28 september 10:00 uur te bestellen.