Popcoalitie
6 april 2024 | Enschede, Nederland | 10:30 uur

Booster Festival

Booster Festival is hét showcasefestival van Oost-Nederland. Muzikaal talent uit Overijssel en Gelderland krijgt de kans om zich te presenteren aan de muziekindustrie uit Nederland. Overdag kunnen artiesten vanuit heel Nederland tijdens de muziekconferentie in gesprek met talentscouts of diverse panels en masterclasses bijwonen.

Het showcasefestival is gratis te bezoeken. Voor de muziekconferentie koop je een ticket. De deuren voor de muziekconferentie openen om 12:00 bij ArtEZ Conservatorium.

Ruim 40 artiesten sieren de binnenstad van Enschede op zaterdag 6 april. Muzikale talenten uit Overijssel en Gelderland die zich hebben ingeschreven en zijn geselecteerd presenteren hun muziek aan muziekprofessionals uit heel Nederland. De artiesten spelen verspreid over de binnenstad van Enschede op locaties als Poppodium Metropool, Theater Concordia, Café Rocks en andere culturele locaties in de stad. Booster Festival presenteert de meest beloftevolle artiesten uit Oost-Nederland die hard aan de weg timmeren.